Vásárlás folyamata

Tisztelt Látogatónk!

Honlapunkon a tartalmak kétféleképpen állnak a rendelkezésére – megnézhető/meghallgatható, un. stream, vagy letölthető módon. Előfizetés előtt javasoljuk, hogy szolgáltatásunkat ingyenes tartalmaink valamelyikén próbálja ki, hogy meggyőződhessen készülékének és adatkapcsolatának kompatibilitásáról!

A Teletéka video-tartalmai többrétegű file-ok. Alapesetben a régebbi, forrásként is SD-felbontású filmek V0, illetve V1-es, az újabb gyártású, HD filmek ezek mellett V2, V3-as réteget is tartalmaznak. A rendszer a rendelkezésre álló sávszélesség alapján a legjobb felbontást nyújtja. Ezek technikai paraméterei az alábbiak (az utolsó, vastagított adatok az adott layerhez tartozó elégséges sávszélességet, a RES adatok pedig a képméretet mutatják):

színtér: YUV420P
V0 BR:384k RES:512×288 AUDIO_BR:96k = 0,5 Mbps
V1 BR:768k RES:640×360 AUDIO_BR:128k = 1 Mbps
V2 BR:1596k RES:1280×720 AUDIO_BR:128k = 2 Mbps
V3 BR:2620k RES:1920×1080 AUDIO_BR:128k = 3 Mbps

A stream tartalmak esetén – videók, és hangos könyvek – Ön adott időszakon belül elérést kap a kívánt tartalomhoz. A tartalmak egyedileg, címenként is előfizethetőek, ekkor a kiválasztott tartalmat 30 napon belül mennyiségi korlátozás nélkül tekintheti, vagy hallgathatja meg. Ha a honlap egészére időszakos előfizetést kezdeményez, akkor az előfizetési időn belül – választása szerint 30, 90, 180, vagy 365 napig – az oldal összes streamtartalmához – beleértve a videókat, hangoskönyveket, streamcsatornákat, saját lejátszási listáját, illetve az m3 élő műsorát – kap hozzáférést.

A letölthető tartalmak esetén az MTVA CD-kiadványinak anyagait érheti el egyszeri letöltésre számonként, vagy az adott album egészét megvásárolva. Ebben az esetben a hanganyagok számítógépére letöltésre kerülnek, amelyeket ezt követően átjátszhat más eszközére, vagy kiírhat CD-re.

A fizetés minden esetben bankkártyával, vagy mobiltelefonnal történhet, azonban az egyes mobilszolgáltatók által alkalmazott értékhatárok miatt némely fizetési konstrukció csak bankkártyával lehetséges.

A vásárlás és az oldal használata regisztrációhoz kötött, melynek oka az általunk alkalmazott elektronikus számlázás, illetve a tartalomvédelem. A megadott adatokat kizárólag az Önnek nyújtandó szolgáltatás biztosítása érdekében kérjük el és kezeljük. Ennek mikéntjéről Adatkezelési szabályzatunkban bővebben tájékozódhat.

Ezúton is felhívjuk szíves figyelmét, hogy a megrendelés és a díj megfizetése után Ön a szerződéstől nem állhat el és a szerződés lejárata előtt nem mondhatja azt fel. Tekintettel arra, hogy a Szolgáltatás a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § (1) bekezdés m) pontja szerint, „nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalomra” irányul, a megrendelés és a díj megfizetését követően, amely a Szolgáltatás megkezdésébe történő kifejezett beleegyezésnek minősül, a természetes személy megrendelő (Fogyasztó) sem élhet a Korm. rendelet 20. §-a szerinti elállás, felmondás jogával. Ennek értelmében az előfizetési időn belül szolgáltatásunk folyamatosan biztosításra kerül, attól függetlenül, hogy azt Ön milyen gyakorisággal veszi igénybe. A szolgáltatást az  Általános Szerződési Feltételekben leírtak alapján nyújtjuk Önnek.

Az oldalunkon használt lejátszót kezelő operációs rendszerek és böngészők megfelelőségéről IDE KATTINTVA tájékozódhat.

A vásárlás folyamán folyamatosan tájékoztatjuk teendőiről, azonban ha bármilyen segítségre lenne szüksége, vagy kérdése adódik, forduljon hozzánk a Kapcsolat oldalon keresztül.

Reméljük szolgáltatásaink hasznos időtöltést és kellemes kikapcsolódást jelentenek majd Önnek, így a Teletéka használatához ezennel jó szórakozást kívánunk!